Hva med ferien?

Til dere som har bestilt sommerferie med Kollene ved Parma i år: jeg håper fortsatt at det er mulig å dra til Italia i sommer og kose seg i varmen der. Men: jeg er ikke så sikker som jeg var for en måned siden. Jeg har snakket med mine samarbeidspartnere, og vi har kommet fram til at alle avbestillinger som skjer innen 1. juni i år blir tilbakebetalt i sin helhet - også depositumet. Jeg kommer til å følge situasjonen i Nord-Italia nøye, og kontakte de det gjelder direkte i løpet av mai for å gi ferie-råd. Og skulle det ikke være mulig å ha årets sommer-ferie i Italia, så får vi heller ta det igjen flerfoldig til neste år - og ha en sommer i sus og dus, med varme og bading og is og deilig mat - og god helse!

I mellomtiden ønsker jeg dere en god april. Og enten dere bor alene eller med andre: prøv så godt det lar seg gjøre å finne de gode hverdags-øyeblikkene, som vi nå trenger mer enn noensinne! En kopp kaffe i sola på verandaen, en fin film på tv, en god bok i lenestolen, en kake i ovnen, en prat med en man er glad i på telefonen. Bedre tider kommer, og vi skal nok komme gjennom dette. Sammen. Alene.