En flik av det ekte Italia: Senkede skuldre - himmelsk mat - spektakulær natur - idyllisk småbyliv
Praktisk informasjon om bestilling

Vi i Kollene ved Parma har som mål å bli best på Italia-ferie. Vi gir deg en flik av det ekte Italia, og vi legger vekt på profesjonell og personlig tilrettelegging med service, kvalitet og trygghet i høysetet.

Når du bestiller drømmeferie hos oss, velger du først bo-form (hotell, slott eller leilighet), og deretter velger du de av de 11 utfluktene i denne katalogen som du har lyst til å oppleve.

Selve bestillingen kan du gjøre ved å sende en e-post til info@kollenevedparma.no der du skriver hvilken bo-form og hvilke utflukter du ønsker, hvor mange personer dere er, og hvilket tidsrom dere ønsker å ha ferie i - og så setter vi sammen et drømmeferie-tilbud til deg basert på prislisten fra feriekatalogen vår. Alternativt kan du ringe inn din bestilling på 93433520, denne telefonen er betjent alle dager mellom klokken 1700 og 2000.

For alle bestillinger gjelder følgende betingelser: Et depositum på kr 1500 per person betales innen 7 dager etter bestilling. Det resterende beløp betales 1 mnd før avreise.

Når du har bestilt ferie hos oss, får du i god tid før avreise tilsendt en skreddersydd drømmeferie-brosjyre med DIN ferie dag for dag. Noen dager før avreise får du også tilsendt en brosjyre med tips til de beste restaurantene, kafeene, barene, super-markedene og bakeriene i Salsomaggiore, og en oversikt over hva som skjer av konserter, eventer og markeder i Salsomaggiore i de dagene du er der.

Vel ankommet i Salsomaggiore ligger en velkomstmappe og venter på deg der du skal bo (hotell, slott eller leilighet). I denne mappen finner du brosjyrene du allerede har fått tilsendt (drømmeferie dag for dag og oversikt over hva som skjer i Salsomaggiore mens du er der), samt billetter og kart/brosjyrer/ informasjon til alle utfluktene du har valgt. Med velkomstmappen er du klar for din beste drømmeferie i en flik av det ekte Italia!

 
 

Flybilletter og transport er i utgangspunktet ikke inkludert i drømmeferiene fra Kollene ved Parma. Vi anbefaler at du kjøper dine egne flybilletter, og at du velger Milano Malpensa som landingssted. Hvis du vil kan vi kostnadsfritt foreslå ruter/tider for deg. Vi kan også kjøpe billettene på dine vegne, men da kommer det et administrasjonsgebyr i tillegg til prisen for flybillettene.

Transport: Vi anbefaler at du har egen leiebil når du er i Italia. Hvis du velger slottsferie er du avhengig av egen bil for å komme deg rundt, og hvis du velger å bo i leilighet på La Volta utenfor Salsomaggiore anbefaler vi også egen leiebil. Hvis du derimot velger hotellferie på Villa Fiorita midt i Salsomaggiore er du ikke så avhengig av egen bil som du er med de andre overnattings-alternativene, men det kan uansett være kjekt for å komme seg rundt på de ulike utfluktene. Det mest praktiske er å leie bil på flyplassen i Milano (f eks AVIS). Kjøreturen derfra til Salsomaggiore er omlag 2 timer. For grupper på mer enn 15 reisende kan vi tilby egen buss på turene våre. Også for mindre grupper som ikke ønsker å ha egen leiebil kan vi ordne bil- eller buss-transport etter nærmere avtale. Prisen på dette vil variere ut fra antall personer og antall turer det er behov for, men egen leiebil vil ofte være rimeligst hvis dere er en mindre gruppe.

For komplette vilkår for reisene til Kollene ved Parma, og for mer utfyllende praktisk informasjon, klikk knappene nedenfor.

 
 

Om oss

Ideen bak konseptet Kollene Ved Parma er enkel. Et godt avbrekk hvor du kan senke skuldrene og nyte fantastisk mat og vin, natur og kultur. Jeg har omhyggelig valgt ut det jeg synes er de beste overnattings-alternativene, de beste utfluktene og de beste restaurantene for å kunne tilby dere en drømmeferie.

Når jeg ikke jobber med drømmeferier til Italia er jeg lungeforsker, og det var i den forbindelse jeg fikk anledning til å bo i Italia i to år. Jeg jobbet med forskere i Verona, men hadde bosted i Salsomaggiore fordi min italienske svigermor bor nettopp der. Ungene gikk på italiensk skole disse to årene, og har knyttet nære bånd til klassekameratene der.

Jeg og familien min hadde stor glede av å lage i stand ferier for venner og familie, og å arrangere seminarer for kolleger fra Norge. Nå tar vi dette ett skritt videre og tilbyr ferie for alle som trenger å senke skuldrene og ønsker å nyte det søte liv. Velkommen til Kollene ved Parma!

vennlig hilsen

Ane Johannessen