En flik av det ekte Italia: Senkede skuldre - himmelsk mat - spektakulær natur - idyllisk småbyliv
Praktisk informasjon om bestilling

I Kollene ved Parma gir vi deg en flik av det ekte Italia, og vi legger vekt på profesjonell og personlig tilrettelegging med service, kvalitet og trygghet i høysetet.

Når du bestiller drømmeferie hos oss, velger du først by (Salsomaggiore og Riccione), og deretter velger du de blant utfluktene i denne katalogen som du har lyst til å oppleve i den valgte byen.

Selve bestillingen kan du gjøre ved å sende en e-post til info@kollenevedparma.no der du skriver hvilken by og hvilke utflukter du ønsker, hvor mange personer dere er, og hvilket tidsrom dere ønsker å ha ferie i - og så setter vi sammen et drømmeferie-tilbud til deg basert på prislisten fra feriekatalogen vår. Alternativt kan du ringe inn din bestilling på 93433520, denne telefonen er betjent alle dager mellom klokken 1700 og 2000.

For alle bestillinger gjelder følgende betingelser: Et depositum på kr 1500 per person betales innen 7 dager etter bestilling. Det resterende beløp betales 1 mnd før avreise.

En uke før avreise, får du en velkomstmappe tilsendt på e-post. I denne finner du en skreddersydd drømmeferie-brosjyre med DIN ferie dag for dag, billetter og kart/informasjon til alle utfluktene du har valgt, en brosjyre med tips til de beste restaurantene, kafeene, barene, super-markedene og bakeriene i området du skal til, og en oversikt over hva som skjer av konserter, eventer og markeder i området ditt i de dagene du er der. Med velkomstmappen er du klar for din beste drømmeferie i en flik av det ekte Italia!

 
 

Flybilletter og transport er i utgangspunktet ikke inkludert i drømmeferiene fra Kollene ved Parma. Vi anbefaler at du kjøper dine egne flybilletter, og at du velger Milano Malpensa som landingssted. Hvis du vil kan vi kostnadsfritt foreslå ruter/tider for deg. 

Transport: Vi anbefaler at du har egen leiebil når du er i Italia, men det er ikke et must - i Riccione klarer man seg fint uten bil, og i Salsomaggiore kan vi tilby bil med sjåfør for utflukter dere ikke kan nå til fots eller med tog, etter nærmere avtale. Prisen på dette vil variere ut fra antall personer og antall turer det er behov for, men vær obs på at egen leiebil vil ofte være rimeligst hvis dere er en mindre gruppe. For egen leiebil er det mest praktiske at dere leier bil på flyplassen i Milano (f eks AVIS). Kjøreturen derfra til Salsomaggiore er omlag 2 timer.  

For komplette vilkår for reisene til Kollene ved Parma, og for mer utfyllende praktisk informasjon, klikk knappene nedenfor.

 
 

Om oss

Ideen bak konseptet Kollene Ved Parma er enkel. Et godt avbrekk hvor du kan senke skuldrene og nyte fantastisk mat og vin, natur og kultur. Jeg har omhyggelig valgt ut det jeg synes er de beste overnattings-alternativene, de beste utfluktene og de beste restaurantene for å kunne tilby dere en drømmeferie.

Når jeg ikke jobber med drømmeferier til Italia er jeg forsker ved et universitet, og det var i den forbindelse jeg fikk anledning til å bo i Italia i to år, fra 2012 til 2014. Ungene gikk på italiensk skole i Salsomaggiore disse to årene, og har knyttet nære bånd til klassekameratene der. I tillegg bor min italienske svigermor der, og jeg har dermed vært i Salsomaggiore hver sommer i tre tiår! I tillegg oppdaget vi Riccione som feriested for to tiår siden, og har hatt en uke der hver sommer siden da. Jeg kan dermed med hånden på hjertet si at Salsomaggiore og Riccione er svært velprøvde feriesteder fra Kollene ved Parma sin side, og jeg kan med hånden på hjertet anbefale dem begge på det varmeste som gode steder å slappe av og nyte tilværelsen :-)  

Velkommen til la dolce vita i Italia - velkommen til Kollene ved Parma!

vennlig hilsen

Ane Johannessen