En flik av det ekte Italia: Senkede skuldre - himmelsk mat - spektakulær natur - idyllisk småbyliv
FERIELEILIGHET PÅ LANDET

Hvis du velger ferieleilighet på landet hos Kollene ved Parma, får du bo på idylliske La Volta, som har sjarmerende leiligheter og deilig svømmebasseng i landlige omgivelser 3 km utenfor sentrum av Salsomaggiore - midt oppe i kolle-landskapet med en fabelaktig utsikt i alle retninger. La Volta har totalt seks leiligheter som alle har kjøkken og oppholdsrom, soverom med dobbeltseng, bad og eget uteområde (reservert terrasse eller hageflekk). Fire av leilighetene har ett soverom, to leiligheter har to soverom. Beliggenheten er i seg selv balsam for sjelen, og ikke uten grunn er dette et av de mest populære områdene for fotturer. På klare dager kan man se hele veien til Milano og Alpene - tvers over Po-sletten. Bassenget er rent og innbydende, og passer perfekt for både barnefamilier og eldre. Leilighetene har ikke air condition, men de har bord-vifter. Alle leilighetene har trådløst internett.
Det er ikke restaurant her, men det er en grill man kan bruke i hagen foran leilighetene, og hver leilighet er utstyrt med alt man trenger for å lage mat selv - det eneste som mangler er selve ingrediensene. 

 
 

La Volta ble bygget for drøye ti år siden av eier Gian Luigi, som hadde en drøm om å drive en «agriturismo» (på-landet-ferie). Gian Luigi er agronom og bor på gården sin like i nærheten, hvor han aler opp griser som leveres til produksjon av parmaskinke. 

La Volta er det perfekte valget dersom du ønsker ferie i naturskjønne omgivelser med svømmebasseng. Knappe 3 km fra sentrum av Salsomaggiore er du midt i naturen og på toppen av verden, med alle moderne komforter. Dette er ferien for deg som vil være nær idyllisk småbyliv men samtidig nyte naturens ro: lyden av sirisser, synet av mykt kolle-landskap, en rusletur i spektakulære omgivelser om morgenen og en forfriskende svømmetur i bassenget i varme ettermiddagstimer.