En flik av det ekte Italia: Senkede skuldre - himmelsk mat - spektakulær natur - idyllisk småbyliv
SLOTTSFERIE

Hvis du velger slottsferie hos Kollene ved Parma kan vi by på et ekte middelalderslott i særklasse: Antico Borgo di Tabiano Castello, 9 km fra Salsomaggiore. Slottet er på suveren førsteplass hos TripAdvisor, og er drevet med stødig hånd gjennom mange år av innehaver Petra Langeder, som har et så godt fokus på service og detaljer at lykken er sikret hos samtlige gjester. Og når slottet i tillegg til sin herskapelighet og vidunderlige service og standard kan skilte med et nydelig basseng, en totalt ubeskrivelig utsikt over kolle- landskapet og en ekte levende påfugl (!) i slottsgården, da er det vel ikke mer å si enn at drømmeferien er i boks?

 
 
Grunnstrukturen er fra 1100-tallet, med vesentlige påbygginger på 13- og 1400-tallet. Petra har sørget for plettfri oppussing og vedlikehold, og all innredning er i stil som passer seg for et slott, med antikke møbler og håndmalte keramiske fliser, samt en spennende kombinasjon av tre og mur i interiøret. Tabiano Castello består av slottet og omliggende bygninger med til sammen 18 dobbeltrom, 10 suiter og 5 leiligheter. Felles for dem alle er at de er nydelig vedlikeholdt og har høy komfort.

Antico Borgo di Tabiano Castello er det perfekte valget dersom du ønsker ferie på et herskapelig italiensk middelalderslott med det vakreste tur- området du kan tenke deg rett utenfor slottsporten, og med et svømmebasseng og velvære-muligheter hjemme på slottet. Slottet har også et utsøkt kjøkken som serverer treretters middager hver kveld.